Fokozza egészségi állapotát Virágporral

Immunerő fokozása

A virágpor értékes és nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz, amelyek fontosak a szervezet egészsége szempontjából. Baktérium -és kórokozó ellenes hatású. Franciaországban mind a mai napig előszeretettel használják az immunerő természetes fokozójaként a virágport.

Szív egészsége

A virágporban lévő tápanyagok közvetve vagy közvetlenül, de támogatják a szív egészségét is. A lecitin például erősíti a szívizomzatot, a rutin pedig az érfalának rugalmasságát, így a jobb véráramlást biztosítja. Továbbá, szabályozza a vérnyomás és a koleszterin szintjét, melyek ingadozása szívproblémák és betegségek kialakulását is előidézheti.

Vitalitás fokozása

Egyszerűen fogalmazva a vitalitás „minden, ami az élethez szükséges”. A vitalitás fogalomkörébe így nem meglepő, hogy az egészség, az életerő, a fizikai erő, az állóképesség, vagy akár a kitartás is beletartozik. A virágpor tápanyagai az aktív élethez alapvetően fontosak. Mint természetes táplálék-kiegészítő, a fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozójaként is ismert! A virágport fogyasztók kiegyensúlyozottabb életmódról számoltak be. Sokan fogyasztják a virágport méhpempővel és propolisszal együtt.

A bőr egészsége

A svéd bőrgyógyász, Dr. Lars-Erik Essen szerint a virágpor egyértelműen óvja a bőrt a kiszáradástól. Támogatja a bőrszövetek regenerálódást, serkenti azok vérellátását, továbbá segíthet a ráncok eltűntetésében is. Bőrfiatalító, bőrregeneráló hatású.

Súlykontroll

Étvágycsökkentő, testsúlyszabályozó valamint az emésztést javító tulajdonságaival a virágpor segíthet Önnek a diétája támogatásában.

Méregtelenítés

A virágpor támogatja a szervezet méregtelenítődését. Mind a gyomor mind a bélrendszerből a méreganyagok eltávolításában támogatni tudja a szervezetet. Méregtelenítési célból fogyaszthajuk méhkenyérrel és propolisszal együtt..

Virágpor rendeléshez tovább ➡

Virágpor KÚRÁK

Gyerekeknek VirágportGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5 g
5 - 6 kúra évente

Felnőtteknek Virágpor.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 g
4 - 5 kúra évente

Időseknek Virágport50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10 g
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
Tovább az ÖSSSZES KÚRÁHOZ

Gyakori kérdések a Virágporról:

Milyen előnyökkel jár a virágpor fogyasztása?

TOVÁBB az összes virágporos kérdéshez »

A virágpor kivételes összetétele

Fehérjék
A virágpor átlagosan 35-40%-ban tartalmaz természetes és kiváló minőségű fehérjéket. A szervezet építőköveiként számon tartott anyag mellett megtalálni mind a 22 aminosavat. A fehérjék és aminosavak mértéke attól függően változhat, hogy milyen virágról származtatható.

Megnézem az összetevőket »

Finomságok Virágporból • RECEPTEK

Virágporos receptek
  • Mákos guba virágporral és mézzel
  • Instant virágporos reggeli
  • Egészséges turmixital virágporral
A RECEPTEKET ITT TUDJA ELOLVASNI »
Mannavita Virágpor

Termékek

Szárított Virágpor, 500g = 4.721 Ft
Nyers Virágpor, 600g = 8.271 Ft
Szárított Virágpor, 200g = 2.271 Ft
tovább az összes termékhez »
MINŐSÍTETT VirágporokA virágport Erdélyben, erdőszéli tisztásokról gyűjtjük be.