Vélemények virágpor fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Az étvágy szabályozása

Németh Barnabás - Budapest X.

„Nagyon jó termékek, teljesen elégedett vagyok. A virágporral sikerült kordában tartanom az étvágyamat, ugyanis korábban naphosszakat éreztem, hogy éhes vagyok. Hála a virágpornak ez a sokáig csillapíthatatlannak tűnő érzés már a múltté!”

Általános egészség javítás

Baráth Katalin - Cegléd

„Eleinte szkeptikus voltam a virágporral kapcsolatban. A családban már többen kipróbálták, de nem igazán akartam elhinni nekik, amikor valamiféle javulást tapasztaltak... Akkor ajánlották a figyelmembe, amikor már számos módszert (pl: zöld teát ittam, acai bogyót szedtem) kipróbáltam, inkább kevesebb, mint több sikerrel ahhoz, hogy csökkenteni tudjam a testsúlyomat. Gondoltam adok egy lehetőséget a virágpornak... – Milyen jól tettem!
Ahogy azt leírták, valóban csökkentette az éhségérzetemet, a kevesbbel is jóllaktam. Továbbá segítette rendbe tenni az emésztésemet is. Egyszer csak észre vettem, hogy nagyjából 3 hét után, a szükséges mozgás mellett valóban csökkeni kezdett a testsúlyom. Mindehhez hozzájött még, hogy jobban aludtam esténként, kiegyensúlyozottabb lettem és a közérzetem is jelentősen javult! Mostmár bánom, hogy oly sokáig szkeptikus voltam a virágporral kapcsolatban!”

Energizáló hatás

Nagyné Enikő - Tabajd

„Aki energikusabbnak, és kevésbé fáradtnak szeretné érezni magát, annak csak ajánlani tudom a virágpor napi, rendszeres fogyasztását. Nekem bevált a reggeli és déli adagolás!”

Jobb közérzet

Lengyel Zsófia - Vác

„Szeretem a virágport, az első pillanatok óta! Alig 1 héttel azután hogy elkezdtem fogyasztani, máris észrevettem magamon, hogy több energiám van, javult a közérzetem, sokkal jobb lett a hangulatom. Terhes kismamaként a felsoroltak nagyon sokat segítettek nekem!”

Egészség megőrzés

Nagy Miklós - Szombathely

„Naponta fogyasztok virágport, különösképpen megelőzés céljából. Az általános egészésg-megőrzése szempontjából kiváló termék... Feltűnő volt számomra, hogy ha csak 1 virágpor mentes napot is tartok, akkor már érzem is magamon, hogy jóval tompább vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Allergiás panaszok ellen

Szabó Imre - Ózd

„A virágpor amellett hogy energizáló hatású, csökkentette az allergiás tüneteimet is. Ha mondják, nem hiszem el! Pollen-allergia esetén hatékony - ezt biztosan állathatom, hiszen én is ettől szenvedtem. Allergiások figyelem! Ha más nem, egy próbát megér a virágpor! Amúgy meg senki ne feledje, hogy kimondottan tápláló. ”

Elégedett vásárló

Sasváriné Marika - Kecskemét

„A virágpor egyszerűen fantasztikus! Ráadásul az íze is kellemes, pofon egyszerű elfogyasztani, adagolni! Köszönet Önöknek!”

A Sportteljesítmény fokozása

Kántor Áron - Budapest XX.

„Amikor csak tehetem, a szabadidőmben rendszeresen sportolok. Főleg edzőterembe szoktam járni, mellette pedig futok a szabadban. Az egyik futóknak szóló fórumon olvastam a virágporról, mint az állóképességet és a fizikai teljesítményt egyaránt fokozni képes természetes termékről. Utána olvastam, kutattam kicsit a virágpornak. Rengeteg pozitívumot találtam a témában, például nem is gondoltam volna, hogy olimpikonok, világbajnok futók már évtizedekkel korábban fogyasztottak virágport versenyekre készülve! (...) 2-3 hét elteltével arra lettem figyelmes, hogy sokkal jobban bírom a kitűzött kilóméterek, általában egy 10-est lenyomok edzésnapon. Amikor edzek, lendületesebb vagyok, a hétköznapokban pedig kiegyensúlyozottabb. Ez az én tapasztalatom... Kimondottan megkedveltem a virágport!”

Köröm és haj erősítés

Nagy Irén - Szombathely

"Nagyon töredezettek voltak a körmeim és a hajam is. Ha már egy picit megnőtt a körmöm gyakran előfordult hogy megtört. Virágport és kollagénes étrendkiegészítőt fogyasztok. Jelentősen erősödött a körmöm és a hajamból is sokkal kevesebb hullik ki hajmosás után."

Energia, erőnlét

Bánkúti Ádám - Budapest

"Nem tudom összehasonlítani más nyers virágporokkal az Önökét, mert tudtommal csak Önök árulnak ilyet Magyarországon. Hárst rendeltem aminek nagyon jó az íze, nekem nagyon ízlik mintha virágot ennék. :) Korábban rendeltem Önöktől méhpempőt is, de a virágpor az más. Jóval táplálóbbnak érzem mint a méhpempőt, inkább mondhatnám másnak, talán amiatt mert nagyobb mennyiséget eszünk meg belőle. Az biztos, hogy mind a kettő nagyon energetizál. Ha 2-3 napig nem fogyasztom látványosan visszaesik a munkatempóm, ami meglátszik a cégem aznapi teljesítményén is. :)"

Fogyókúra

Kovács Tíme - Budapest

„A legnagyobb gond a fogyókúra során számomra az, hogy rendre azt érzem az elején hogy éhes vagyok. Vagy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem bírom ki, hogy ne egyek 1-2 falatot még ráadásként. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül! 1 hónapja fogyasztom a nyers virágport és 15 kilót sikerült megsszabadulnom! Nincs tőle étvágyam és csökkent a nassolás utáni vágyam is. A virágpornak köszönhetően gyorsabban eltelítődök. Reggel és kora délután szoktam bevenni belőle. Nagyon bevált még az is, hogy délben valami könnyűt ebédelek, este 6 után pedig már nem eszek semmit. Ügyelek arra is, hogy sokat folyadékot igyak. Nem egyszerű még így sem, de az eredmény önmagáért beszél!”

Általános egészség

Tóth Tibor - pécs

Két tizenéves gyermekem van. Kipróbáltuk a virágport a csaádban. Már az első napokban éreztük, hogy az energiát amit adott, az íze is nagyon finom volt. Elsőnek fűz virágport rendeltünk, de ki fogjuk próbálni a többit is. Különösképpen igaz ez a nyers virágporra, amelyre külön felhívták a figyelmemet!”

Virágpor rendeléshez tovább ➡

Mannavita Virágpor

Termékek

Szárított Virágpor, 500g = 4.721 Ft
Nyers Virágpor, 600g = 8.271 Ft
Szárított Virágpor, 200g = 2.271 Ft
tovább az összes termékhez »
MINŐSÍTETT VirágporokA virágport Erdélyben, erdőszéli tisztásokról gyűjtjük be.

Finomságok Virágporból • RECEPTEK

Virágporos receptek
  • Mákos guba virágporral és mézzel
  • Instant virágporos reggeli
  • Egészséges turmixital virágporral
A RECEPTEKET ITT TUDJA ELOLVASNI »

Virágpor KÚRÁK

Gyerekeknek VirágportGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5 g
5 - 6 kúra évente

Felnőtteknek Virágpor.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 g
4 - 5 kúra évente

Időseknek Virágport50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10 g
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
Tovább az ÖSSSZES KÚRÁHOZ

A virágpor Bioaktív Hatóanyagai, Összetevői

Fehérjékátlag: 30g / 100g

Polifenolátlag: 850 mg / 100g

Zsírsavakátlag: 5g / 100g

Magnéziumátlag: 150 mg / 100g

Kalciumátlag: 150 mg / 100g

Foszforátlag: 500 mg / 100g

Részletesen a virágpor hatóanyagokról »

Gyakori kérdések a Virágporról:

Milyen előnyökkel jár a virágpor fogyasztása?

TOVÁBB az összes virágporos kérdéshez »
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!